![]() |
|
![]() |
|||||||
| Serüven Hayatınız Bir Serüven Diyorsanız Buyrun İçeri... |
![]() |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 (permalink) |
![]() ![]() |
günün yorumu
armut piş ağzıma düş.
zahmetsiz rahmet olmaz. güzelliklere ulaşmak istiyorsak karşılığında bir takım zorluklara sıkıntılara da göğüs germeyi ve katlanmayı öğrenmeliyiz.her istediğimizin anında olduğu bir dünyada yaşamak hepimizin arzusu. ki böyle bir aleme doğru giden yolda, dünya (imtihan) durağında olduğumuzu varsayarsak; bazı zorluklara da katlanmak kaçınılmaz oluyor. ![]() "kalbimiz hep mazlumların yanında olmakla şereflendi." M.L. & M.G. |
|
|
|
| Anahtar Kelimeler Botu | |
![]() |
Mesajları Ayrıntılı Bir Şekilde Görebilmek Ve Yararlanabilmek İstiyorsanız Üye Olmak Zorundasınız.. Yoksa Sitemizden Ayrıntılı Bir Şekilde Yararlanamaz,Eklenti,Porgram,Oyun Vs. İndirimez Forumumuzun Yaralı ve Eğlenceli Kısımlarından Yararlanamazsınız.. günün yorumu oyunları,günün yorumuoyunu indir,hikayeleri,günün yorumu programları,günün yorumu indir,günün yorumu download,günün yorumu serisi,günün yorumu msn eklentisi, günün yorumu şarkı sözleri,günün yorumu kodları,günün yorumu resimleri,günün yorumu haberleri,günün yorumu videosu,günün yorumu |
| mavi Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 10 Kisi: |
berguzar (31-05-08), ÇAKIR53 (26-04-08), Ezel (05-06-08), HarunYahya (30-04-08), ortak (10-06-08), patuly@ (30-05-08), samuroğlu (01-07-08), ThE_ShEpİDi (26-04-08), TuRuNCu (01-05-08), İnamullah (24-07-09)
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 (permalink) |
![]() ![]() |
günün yorumu
suçluyum, suçlusun, suçlu!
tüm hatalardan münezzeh olmak insana has bir özellik değildir. yaptığımız hataların farkında olmak ve bu hataları gözardı etmeden düzeltme yoluna gitmek gayet güzel bir davranıştır. her an vicdanımızla muhasebe halinde olmalı, artılarımızı ,eksilerimizi denetlemeli ve değerlendirmeliyiz.Muhakeme yaparken de makul ve adil olmalıyız.Kendimizi yargısız infaz etmekten kaçınarak, iyi hallerde de ödüllendirmeliyiz. Yaşasın adalet!... ![]() "kalbimiz hep mazlumların yanında olmakla şereflendi." M.L. & M.G. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() ![]() |
günün yorumu
sabır sabır sabır
"sabreden derviş, muradına ermiş." "sabrın sonu selamettir." insanın içini ferahlatan sözler değil mi? evet sabretmek aslında yapabileceğimiz en doğru davranış. ALLAH (c.c.) asr süresinde nasıl diyor; "asra andolsun ki. insanlar ziyandadır.ancak hakkı ve sabrı tavsiye edenler müstesna." demekki sabretmeliyiz acıda çeksek, mutsuz da olsak sonuç böyle... sabretmek dermana giden yolda en iyi arkadaştır. vesselam ![]() "kalbimiz hep mazlumların yanında olmakla şereflendi." M.L. & M.G. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() ![]() |
günün yorumu
bilinmezleri olmalı yaratılmışların.
herşeyini açmamalı karşındaki kişilere. onları merak ettirecek, onları merakı ile kendine çekecek bilinmezleri... aksi takdirde yalnız kalırsın şu hayatta. gelenler, öğrenir seni ve giderler; çünkü keşfedilecek bir ada yoktur artık. ![]() "kalbimiz hep mazlumların yanında olmakla şereflendi." M.L. & M.G. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() ![]() |
günün yorumu
EVET MAVİLİM BENDE BİR YORUMLA KATILMAK İSTEDİM .....
AZ ÖNCE BİR ARKADAŞIMIN YAZISI TAKILDI GÖZÜME ... "44 YILLIK YAŞAMIMIN HESABINI RABBİME NASIL VERECEĞİM" DİYE .... ACABA NE KADAR DÜŞÜNÜYORUZ VERECEĞİMİZ HESABI..... BEN DÜŞÜNDÜM GÜNDE KAÇ KERE AKLIMA GELİYOR DİYE ..... GELMESİ GEREKENDEN ÇOK AZZZZZ ..... YAZIK DEDİM ShEpİDi SANA YAZIKKKKK...... İÇİMDEN GEÇENLERİ BU ŞEKİL PAYLAŞAYIM DEDİM ...... BENİM GÜNÜMÜN YORUMU DA BU..... ....................... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() ![]() |
günün yorumu saolasın ablam... evet mesela bugün ALLAH için ne yaptık??? koca bir hiç... hep kendimize çalışıyoruz... MEVLAM sonumuzu hayretsin. ![]() "kalbimiz hep mazlumların yanında olmakla şereflendi." M.L. & M.G. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
günün yorumu
Anladım ki yaşam siz ne ileri gidersiniz.........
Ne de geri gelirsiniz................. Anladım ki yaşam siz benim ellerim de vede kalbimde siniz........ EZELİM Azimle bekle........................ BAŞARI İSTERSEN......... AŞKI DİLERSEN MUTLAKA SENİNDİR.............. SAĞLICAKLA................... |
|
|
|
#8 (permalink) |
![]() ![]() |
günün yorumu
"aşkta meşkte annemin bilmediği işte hayır yok
anladım =) ALLAHTAN geç kalmadım..." annemi düşünüyorum kaç gündür. "ağlarsa anam ağlar, gayrısı yalan ağlar." bakıyorum kızsamda ona beni yine seviyor, o bana kızsada yine benim iyiliğimi düşünüyor.bana kıyafetler alıyor ayakkabılar alıyor. benim eksiğim onun için daha önemli önce benim eksiğimi gideriyor. kahvaltı yapmadan evden çıkmayı ben dert etmiyorum o daha fazla tasa ediyor. o beni, beni sevebilecek herkesten daha çok seviyor. bense onun kıymetini, onu kaybetmeden bilmek istiyorum. "anne ben seni çok ama çok seviyorum..." ![]() "kalbimiz hep mazlumların yanında olmakla şereflendi." M.L. & M.G. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
![]() ![]() |
günün yorumu hayat biteviye toz pembe, pürüzsüz ve cilalı mı geçecek hep böyle?..
o zaman "imtihan"ın ne manası kalır? hayrın karşısında şerri görmeden, tatlının yanında acıyı tatmadan, saadetin yanında elemi çekmeden o imtihanın kıymet kalır mı hiç? CENAB-I HAK, kulunu, hele imanlı kulunu işte böyle şerlerle acılarla elemlerle imtihana tabi tutacak elbette... bu işten alın akıyla çıkabilmekte bütün iş... ya nefsinin zebunu olup, cehennemin efsel-i safiline sürüklenip felaket vadilerine yuvarlanmak var işin içinde... veya nefsini zincire vurup, ona galebe çalarak nefsini kendisine köle yapıp ala'yı illiyyine, yani en yüksek mertebelere hak kazanmak... elbette doğru olan ikinci seçenek. fakat o nefis yok mu? o melun nefis? insanın onu zincire vurması, ona galebe galip gelmesi, onu kendine köle yapması şeytanı kavanozun içine kapamak demekti. MEVLA bu konuda muvaffakiyet ve muzafferiyetler nasip etsin. vesselam ![]() "kalbimiz hep mazlumların yanında olmakla şereflendi." M.L. & M.G. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
![]() ![]() |
günün yorumu
"dışardan baktım bir yeşil türbe,
içine girdim estağfirullah tövbe..." başka söze gerek yok galiba... ![]() "kalbimiz hep mazlumların yanında olmakla şereflendi." M.L. & M.G. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| gunun, günün, yorumu |
| Seçenekler | Arama |
|
|