![]() |
|
![]() |
|||||||
![]() |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 (permalink) |
![]() ![]() |
mavi
mavi sevgili moderatörümüz mavi hakkındaki eleştiri ve düşüncelerinizi bu başlık altından yapınız. Konu vonali26 tarafından (25-02-08 Saat 02:12 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| Anahtar Kelimeler Botu | |
![]() |
Mesajları Ayrıntılı Bir Şekilde Görebilmek Ve Yararlanabilmek İstiyorsanız Üye Olmak Zorundasınız.. Yoksa Sitemizden Ayrıntılı Bir Şekilde Yararlanamaz,Eklenti,Porgram,Oyun Vs. İndirimez Forumumuzun Yaralı ve Eğlenceli Kısımlarından Yararlanamazsınız.. mavi oyunları,mavioyunu indir,hikayeleri,mavi programları,mavi indir,mavi download,mavi serisi,mavi msn eklentisi, mavi şarkı sözleri,mavi kodları,mavi resimleri,mavi haberleri,mavi videosu,mavi |
| vonali26 Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 3 Kisi: |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 (permalink) |
![]() ![]() |
mavi mavi
01.05.1986 Rize doğumlu çayeline sürülmüş garibanın ötesinde bişiyim. tanıyanlar bilirler aslında iyi kızımdır yaff ama, tuhafımdır birazda, ama sevgi doluyumdur, aslında cadıyımdır hafızın deyimiyle, aslında ben hiç bir şey olmak istiyorum. ben bu gece ne olmak istediğimi bilmiyorum. zaten doğru bişi olsam bu serüvenler çıkar mı bu kalpten... düşünce ve eleştirilerinizi açık açık söleyin lütfen dolaylı anlatmayın lafın tamamı deliye denir biliyorum ama size akıllı olduğumu söledigimi de hatırlamıyorum. ![]() ketumluktan nefret ederim açık konuş cigerimi ye :075: varsa şikayetiniz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] a bildirin haddimi bildiren biri çıkar elbett ![]() ![]() "kalbimiz hep mazlumların yanında olmakla şereflendi." M.L. & M.G. Konu ÇAKIR53 tarafından (15-03-09 Saat 11:21 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() ![]() |
mavi
Ben maviyi bu yaz şahsen tanıdım...çalıştığı dükkana gittim anaaa bide ne göreyim ufak tefek kırmızı yanaklı hafif tontiş vaşşş tatlı mı tatlı bir kızzzz...gördüğüm an çok sevdim hala da o sevgi devam ediyor....
Ne diyim SERÜVENCİ kızım benim....serüvenlerin hep mutlulukla bitsin inşallah... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() ![]() |
mavi saolasın ablam serüvende kayboldum ablam bulabilene askolsun ![]() yanımda oldugunu bilmek mutlu ediyor iyiki varsın :00001614: ![]() "kalbimiz hep mazlumların yanında olmakla şereflendi." M.L. & M.G. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() ![]() |
mavi
mavi deyince duracan eğer duramazsan o zaten durdurur
çok fenadır sakın yaklaşmayın şaka tabiki yoksa beni şahsen ikimizdeki davranışlar aynı aslında ama bu biliyormu bilmem bazen çok gıcık bazen sıkıcı bazen sevecen bazen bazen bazen... ama emin olunki bu düşüncelerim kötü amaçlı değil insanız sonucun da karşınızda cadı gibi deli birşey olunca ne yapacağınızı bilemezsiniz (bilirsinizde çaktırmayın ) kötü kadın mavi cadı ![]() |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
![]() ![]() |
mavi
goma garare fonum fonum fonaliiii vahşi pirana ne olcakkk
![]() bi kerem sen beni sinirlendirdin de öle yaptım san yoksam ne kötülşüğümü gördün :21: rica ederim saimon kardeşim görevimiz kanımcaaa :00001614: ![]() "kalbimiz hep mazlumların yanında olmakla şereflendi." M.L. & M.G. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
![]() ![]() |
mavi maviiiii......
işte bu kıızz doğduğu gün benim hayatım az kalsın bir çorba tenceresi üzerinde son buluyordu ![]() kendileri anlaşılacağı gibi kardeşim olabiler kii işte öleee(buradaki anlamı bilenler sakın el kaldırmayın bitersiniz tarafımdan )ne diyebilirim kii hakkında bende kalsın boş verin :7::7: אคşค๓คкรค รєภเ รєש๓єк ßєภ ђเç öl๓є๔เ๓ รєภเ รєשเא๏гย๓ ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
![]() ![]() |
mavi
tabikide turuncu hanım bişi demen mümkün değil çünkü benim gibi iyi bi insanı anlatmaya türkçe kelimeler yetmiyor.
arapça takviye yapalım hemen "mübarek zatı-ı şerif" ![]() bu arada çorba tenceresine senin keçi inadın yüzünden düştün tamam mı laf etme bebekliğime yetişkin halimin anasını ağlattın bari çocukluğumu saf ve temiz bırak
![]() "kalbimiz hep mazlumların yanında olmakla şereflendi." M.L. & M.G. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
![]() ![]() |
mavi
Ne diyim mavi için az deli az akıllı az duygusal herşey var onda.Kavgalıydık çok fena gerçi kin tutmadım ona ama baya kırgındım.Neyse herşey geçti glb buzlar eridi....:hammered2::hammered2:
Sana Dair OLmayan Tüm HikayéLérin Koyup NoktaLarınıYéni ßir Hikayéyé ßaşLıyorum SeN!n(BİZİM)le!!! B€Yz@D€ |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| mavi |
| Seçenekler | Arama |
|
|