![]() |
|
![]() |
|||||||
![]() |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 (permalink) |
![]() ![]() |
Yeni Moderotör Alımı!!!
değerli üyelerimiz ailemizin gelişimi devam ederken bizimle çalışmak isteyenler için moderatör alımını başlatıyoruz.
görevli alınacak bölümler; Serbest Kürsü Anket Odası İmzalar Avatar ve gifler Magazin İcat ve buluşlar Hobi ve fobiler Gündem danışman ve güncel kategorisinin tamamı Msn Icq ve yahoo kategorisinin tamamı Oyunlar Spor bölümlerine görev olmak isteyenler bu başlık altında isteğini belirtebilirler... Konu abdullah tarafından (08-06-09 Saat 23:05 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| Anahtar Kelimeler Botu | |
![]() |
Mesajları Ayrıntılı Bir Şekilde Görebilmek Ve Yararlanabilmek İstiyorsanız Üye Olmak Zorundasınız.. Yoksa Sitemizden Ayrıntılı Bir Şekilde Yararlanamaz,Eklenti,Porgram,Oyun Vs. İndirimez Forumumuzun Yaralı ve Eğlenceli Kısımlarından Yararlanamazsınız.. Yeni Moderotör Alımı!!! oyunları,Yeni Moderotör Alımı!!!oyunu indir,hikayeleri,Yeni Moderotör Alımı!!! programları,Yeni Moderotör Alımı!!! indir,Yeni Moderotör Alımı!!! download,Yeni Moderotör Alımı!!! serisi,Yeni Moderotör Alımı!!! msn eklentisi, Yeni Moderotör Alımı!!! şarkı sözleri,Yeni Moderotör Alımı!!! kodları,Yeni Moderotör Alımı!!! resimleri,Yeni Moderotör Alımı!!! haberleri,Yeni Moderotör Alımı!!! videosu,Yeni Moderotör Alımı!!! |
| vonali26 Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 4 Kisi: |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 (permalink) |
![]() ![]() |
Yeni Moderotör Alımı!!!
Moderatör alımlarımız tekrar başlamıştır lütfen başvuracak arkadaşlar buradan bizlere ulaşsın.tabi öncelikle kendisini tanımamız gerekli.....herkese bol şanslar....
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() ![]() |
Yeni Moderotör Alımı!!!
Hobi ve fobiler,Spor beni tanıdığınızı umuyorum tekrar başlamak istiyorum izininiz olursa
![]() Sen kurumuş yaprak olsan Çıkmaz tozlu sokak olsan Ölsen kuru toprak olsan Yine seni sevecegim |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() ![]() |
Yeni Moderotör Alımı!!!
Gündem danışman ve güncel kategorisinin tamamı istiyorum kabul ederseniz.. tekrar
![]() Toprağımızın üstünde şerefsiz yaşamaktansa;
toprağın altında yatmayı şeref sayarız... |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| alimi, alimi!!!, moderotor, moderotör, yeni |
| Seçenekler | Arama |
|
|