![]() |
|
![]() |
|||||||
| [ Hoşgeldiniz ve Tanışma Mesajları ] Yeni Üyelerimiz Buraya Uğramadan Geçmeyin |
![]() |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 (permalink) |
![]() |
Orhan afacan'dan selamlar
adımın okunuşu,ADIM MEHMETÇİK SOYADIM ŞEHİTTİR şirmi arama yaparken sitenizde ismim yaızlmadan SİMÜRGE 29 tarafından ALINTI si iel kaşrilaştim ve siteye uyr oldu.195*0 izmir dğ emekli ve şiir yazıyorum selamlar ORHAN AFACAN
![]()
|
|
|
|
| Anahtar Kelimeler Botu | |
![]() |
Mesajları Ayrıntılı Bir Şekilde Görebilmek Ve Yararlanabilmek İstiyorsanız Üye Olmak Zorundasınız.. Yoksa Sitemizden Ayrıntılı Bir Şekilde Yararlanamaz,Eklenti,Porgram,Oyun Vs. İndirimez Forumumuzun Yaralı ve Eğlenceli Kısımlarından Yararlanamazsınız.. Orhan afacan'dan selamlar oyunları,Orhan afacan'dan selamlaroyunu indir,hikayeleri,Orhan afacan'dan selamlar programları,Orhan afacan'dan selamlar indir,Orhan afacan'dan selamlar download,Orhan afacan'dan selamlar serisi,Orhan afacan'dan selamlar msn eklentisi, Orhan afacan'dan selamlar şarkı sözleri,Orhan afacan'dan selamlar kodları,Orhan afacan'dan selamlar resimleri,Orhan afacan'dan selamlar haberleri,Orhan afacan'dan selamlar videosu,Orhan afacan'dan selamlar |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#3 (permalink) |
![]() ![]() |
Aleyküm selam. Hoş geldiniz efendim.
Yüreğim Lâl, Kalemim Zülâl, Sevdam Bergüzâr... [Şirineliğim KA'dan armağan..] |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() ![]() |
hoşgeldiniz üstad hayırlı forumlarınız olsun....
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() ![]() |
Hoşgeldiniz Hayırlı Forumlar...
![]() Toprağımızın üstünde şerefsiz yaşamaktansa;
toprağın altında yatmayı şeref sayarız... |