...:::KaPTaNDa BiZiZ TaYFaDa BiZiZ:::...  

Tema Renk Seçimi:
Anasayfa Kimler Online Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   ...:::KaPTaNDa BiZiZ TaYFaDa BiZiZ:::... >
(¯`·._.·[ Gündem & Danışman & Güncel ]·._.·´¯)
> Güncel ve Genel Haberler
Facebook Grubumuz

Güncel ve Genel Haberler Güncel ve Genel haberler, Siyaset konuşmak yasaktır.

Sitemize Reklam vermek için ncicek_26@msn.com adresi ile irtibata geçiniz
Sitemizden Daha İyi ve Hızlı Yararlanmak İçin Lütfen Mozilla Firefox Kullanınız

isminiz @karadenizailesi.com

Yeni Konu aç Cevapla

Bookmark and Share LinkBack Seçenekler Arama
Alt 25-06-10, 20:33   #1 (permalink)
Admin

abdullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Hospital Tüzmen: Bir Ölür, Bin Diriliriz

Tüzmen: Bir Ölür, Bin Diriliriz
Tüzmen: Bir Ölür, Bin Diriliriz

Kürşad Tüzmen, 'Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmayacak. Biz Bir Ölür, Bin Diriliriz.' Dedi.

Eski Devlet Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Kürşad Tüzmen, ''Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak. Biz bir ölür, bin diriliriz. Herkes bu hatalarının cezasını mutlaka ödeyecek'' dedi.

Gaziantep'te Vali Süleyman Kamçı'yı ziyaretinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tüzmen, bir gazetecinin dün TBMM Genel Kurulu'nda yaşanan gerginlikle ilgili görüşlerini sorması üzerine şunları söyledi:

''Şunu söylemek gerekir ki iyi ki Mecliste yoktum. İkincisi, arkadaşlarım Meclisteki görüşmelerle ilgili tutanakları bana ilettiler. Okudum. Benim ne söylediğim ortada, ben söyleyeceğimi söyledim. Tabii Mecliste çeşitli görüşmeler olmuş, sonunda hatasını fark edenler özürlerini dilemişler. Bence olay kapanmıştır. Biz bundan sonraya bakalım. Sonuçta herkesin ne dediği ortada, kelimeler, cümleler çok açık. Baktım görüşmeler sırasında da değerli arkadaşlarım, bizim gerçekten orada olmadığımız halde bizim adımıza son derece güzel konuşmalar yapmışlar, güzel cevaplar vermişler. Kendilerine de teşekkür ediyorum. Demek ki partimizin içindeki arkadaşlar da yapılan bir haksızlık varsa onun önüne anında geçerek Türkiye'nin istikrarını korumak için ellerinden geleni yapıyorlar.''

Bir gazetecinin, Elazığ'ın Karakoçan'a bağlı Yoğunağaç köyü kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 2 askerin şehit olduğunu anımsatması üzerine Kürşad Tüzmen, şöyle konuştu:

''Başımız sağolsun. Bu şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak. Biz bir ölür, bin diriliriz. Herkes bu hatalarının cezasını mutlaka ödeyecek. Türk tarihi, Türk milleti sadece Cumhuriyet tarihi değil ki binlerce yıllık bir tarih. Biz binlerce yıldır, 4 bin yıldır devlet olabilen bir ülkeyiz, milletiz. 4 bin senelik devlet geçmişimiz var.

<------------------------ İmza ------------------------>

<------------------------ Yasal Uyarı ------------------------>

abdullah isimli Üye şuanda  online konumundadır   abdullah'in Web sitesi abdullah'e özel mesaj gönder Alıntı ile Cevapla
Anahtar Kelimeler Botu

Sevgili Ziyaretçi !
Mesajları Ayrıntılı Bir Şekilde Görebilmek Ve Yararlanabilmek İstiyorsanız Üye Olmak Zorundasınız.. Yoksa Sitemizden Ayrıntılı Bir Şekilde Yararlanamaz,Eklenti,Porgram,Oyun Vs. İndirimez Forumumuzun Yaralı ve Eğlenceli Kısımlarından Yararlanamazsınız..

Anahtar Kelimeler :
Tüzmen: Bir Ölür, Bin Diriliriz oyunları,Tüzmen: Bir Ölür, Bin Dirilirizoyunu indir,hikayeleri,Tüzmen: Bir Ölür, Bin Diriliriz programları,Tüzmen: Bir Ölür, Bin Diriliriz indir,Tüzmen: Bir Ölür, Bin Diriliriz download,Tüzmen: Bir Ölür, Bin Diriliriz serisi,Tüzmen: Bir Ölür, Bin Diriliriz msn eklentisi, Tüzmen: Bir Ölür, Bin Diriliriz şarkı sözleri,Tüzmen: Bir Ölür, Bin Diriliriz kodları,Tüzmen: Bir Ölür, Bin Diriliriz resimleri,Tüzmen: Bir Ölür, Bin Diriliriz haberleri,Tüzmen: Bir Ölür, Bin Diriliriz videosu,Tüzmen: Bir Ölür, Bin Diriliriz
abdullah Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler:
cesm-i_aşık (12-08-10)

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =)
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Yeni Konu aç Cevapla

Bookmarks

Etiketler
bin, bir, diriliriz, tüzmen:, ölür

Seçenekler Arama